ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δημογραφικό: Το μεγαλύτερο πρόβλημα του Ελληνισμού και ουδείς ασχολείται σοβαρά με αυτό. Δεν υπάρχει ελπίδα...

Οι 1.694 κάτοικοι πόλης των ΗΠΑ θα γίνουν… γαιοκτήμονες-αριστοκράτες στη Σκωτία

Οι 1.694 κάτοικοι πόλης των ΗΠΑ θα γίνουν… γαιοκτήμονες-αριστοκράτες στη Σκωτία

Συνήθως το να αποκτήσει κάποιος ή κάποια τον τίτλο του Λόρδου ή της Λαίδης σημαίνει πως έχει μία πολύ μεγάλη οικογενειακή ιστορία τίτλων ευγενείας. Οι κάτοικοι της Σκωτίας στο Κονέκτικατ των ΗΠΑ ωστόσο θα αποκτήσουν με fast track διαδικασίες. Και οι 1.694 εξ’ αυτών.

Μία εταιρεία διάσωσης της γης στη Σκωτία του Ηνωμένου Βασιλείου θα δώσει από ένα οικόπεδο στο δάσος Γκλένκο σε κάθε έναν κάτοικο της αμερικανικής πόλης με αποτέλεσμα όλοι να αποκτήσουν άμεσα τίτλο ευγενείας. Ξαφνικά όλοι οι πολίτες της μικρής πόλης θα γίνουν αριστοκράτες.

Η εταιρεία «Highland Titles» που έχει αναλάβει την πρωτοβουλία ενημέρωσε τους κατοίκους πως πρέπει να επικοινωνήσουν με τον αρμόδιο υπάλληλο για να πάρουν τον ατομικό κωδικό τους. Η εταιρεία υποστηρίζει πως όλο αυτό έχει γίνει για «τη διατήρηση του δάσους μιας και σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο αλλά στη Σκωτία συγκεκριμένα εδώ και 1.000 χρόνια τα δάση καταστρέφονται από την ανθρώπινη δραστηριότητα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το οικόπεδο που θα λάβει ο κάθε Αμερικάνος Λόρδος και Λαίδη θα είναι ένα τετραγωνικό μέτρο ενώ θα λάβουν και ειδικές οδηγίες για το πώς θα επισκεφτούν το δάσος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.