Στις δικαστικές αίθουσες αναμένεται να μεταφερθεί σήμερα η υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης ενός 4χρονου αγοριού από τον ίδιο του τον πατέρα, που είχε συγκλονίσει την Κρήτη τον Ιούνιο του 2016.

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθεται ένας 29χρονος, ο οποίος κατηγορείται ότι μετά το θάνατο της συζύγου του, ανέλαβε την επιμέλεια του 4χρονου γιου τους, αλλά καθημερινά ασελγούσε σε βάρος του.

Μάλιστα οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο κατά τα άλλα πατέρας, είναι αποπλάνηση ανηλίκου και ασέλγεια μεταξύ συγγενών κατ’εξακολούθηση.

Όλα βγήκαν στο φως μετά την καταγγελία που έκανε η γιαγιά του παιδιού, η οποία διαπίστωσε από τις αφηγήσεις του ίδιου του 4χρονου αγοριού ότι ο πατέρας προχωρούσε σε άσεμνες πράξεις σε βάρος του.

Αμέσως μετά την καταγγελία, ο 29χρονος προσήχθη στις αστυνομικές αρχές, υποστηρίζοντας ότι ποτέ δεν συνέβησαν όλα όσα περιγράφει το μικρό παιδί και αφέθηκε ελεύθερος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο τότε μετά από παρέμβαση της Προέδρου Πρωτοδικών αποφασίσθηκε να του αφαιρεθεί η γονική μέριμνα, ενώ του απαγορεύθηκε κάθε επικοινωνία με το γιο του.