ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δημογραφικό: Το μεγαλύτερο πρόβλημα του Ελληνισμού και ουδείς ασχολείται σοβαρά με αυτό. Δεν υπάρχει ελπίδα...

Συνεχίζεται η κακοκαιρία – Δείτε που καταγράφηκαν οι περισσότεροι κεραυνοί

Συνεχίζεται η κακοκαιρία – Δείτε που καταγράφηκαν οι περισσότεροι κεραυνοί

Σφοδρό κύμα κακοκαιρίας ταλαιπωρεί αρκετές περιοχές της χώρας μας τις τελευταίες μέρες. Βροχές και χιόνια κάνουν αισθητή την παρουσία τους και δημιουργούν προβλήματα.

Χαρακτηριστικό είναι πως στη Ζαχάρω Ηλείας έπεσαν 46 χιλιοστά νερού την Παρασκευή, το μεγαλύτερο ύψος βροχής που κατέγραψαν οι σταθμοί του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, ενώ ακολουθεί η Ικαρία (40 mm) και η Αλαγονία Μεσσηνίας (37 mm).

Δεκάδες όμως είναι και οι κεραυνοί που καταγράφηκαν στη χώρα, όπως φαίνεται και από τον χάρτη που παρουσιάζει τα στοιχεία από το αντίστοιχο δίκτυο καταγραφής «ΖΕΥΣ».

Έως το βράδυ του Σαββάτου αναμένονται βροχοπτώσεις στη νότια Θεσσαλία, τη Στερεά Ελλάδα, την Πελοπόννησο, το Αιγαίο και το Νότιο Ιόνιο, ενώ σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στην Πελοπόννησο καθώς και στο Αιγαίο, το Νότιο Ιόνιο και τις παράκτιες περιοχές. Χιόνια αναμένονται στα ορεινά της νότιας, στα ορεινά και ημιορεινά της κεντρικής ηπειρωτικής χώρας, καθώς και σε πεδινές περιοχές της Κεντρικής Στερεάς και Θεσσαλίας.

Τα φαινόμενα θα περιοριστούν από το βράδυ του Σαββάτου έως το πρωί της Κυριακής κατά κύριο λόγο στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο και ενδέχεται να είναι ισχυρά κατά τόπους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.