Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη χθες στα Γλυκά Νερά Αττικής, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το GRTimes.gr: Προϊστάμενος πολύ μεγάλης εταιρείας κούριερ, έσπασε τη μύτη διανομέα διότι παρέδωσε… μόνο τα 70 από τα 160 δέματα που του είχαν ανατεθεί μέσα σε μία μέρα!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ:

Όλα ξεκίνησαν όταν ο υπάλληλος, με 20ετή υπηρεσία στη συγκεκριμένη εταιρεία κούριερ, ανακοίνωσε πως δεν μπόρεσε -λόγω των ιδιατέρως δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν- να ανταπεξέλθει στον αυξημένο φόρτο εργασίας, δεδομένης και της πίεσης που υφίστανται τον τελευταίο καιρό οι ταχυμεταφορικές εταιρείες. Ο εργαζόμενος δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στον ημερήσιο στόχο, παραδίδοντας τελικά μόλις τα 70 από τα 160 δέματα που ήταν προγραμματισμένα για χθες.

Ο προϊστάμενος, οργισμένος από αυτή την έκβαση, απαίτησε να παραδοθούν όλα τα δέματα άμεσα, αδιαφορώντας για τα εμπόδια που προέκυψαν λόγω κακοκαιρίας. Τότε ο εργαζόμενος, φανερά εκνευρισμένος λόγω έλλειψης κατανόησης, απάντησε στον προϊστάμενό του… «να τα παραδόσεις εσύ!». Και ο προϊστάμενος του… απάντησε με μία δυνατή γροθιά στο πρόσωπο, σπάζοντάς του τη μύτη.

Ευθύς αμέσως ο διανομέας, σοκαρισμένος από τη χειροδικία, επικοινώνησε με την αστυνομία για να καταγγείλει την επίθεση. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η αστυνομία συμβούλεψε το θύμα να παραστεί στη ΓΑΔΑ προκειμένου να καταγγείλει το γεγονός και να εξεταστεί από ιατροδικαστή προτού μεταβεί στο νοσοκομείο ΚΑΤ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes, ο εργαζόμενος κατέθεσε μήνυση εναντίον του προϊσταμένου του και ακολούθησαν όλες οι νόμιμες διαδικασίες. Ο ίδιος εξετάστηκε από τον ιατροδικαστή προκειμένου να διαπιστωθεί η επίθεση σε βάρος του, και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ όπου δέχτηκε την κατάλληλη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.