Σε σκουπιδότοπο μετατράπηκαν τα Λαδάδικα στη Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα της Παρασκευής μετά το γλέντι της Τσικνοπέμπτη που στήθηκε στους δρόμους.

Κεντρικά σημεία όπως η πλατεία Μοριχόβου, η Αιγύπτου και η Κατούνη, εκεί όπου είχε στηθεί ένα μεγάλο γλέντι από χθες το μεσημέρι και στο οποίο συμμετείχαν χιλιάδες κάτοικοι, μικροί και μεγάλοι καρναβαλιστές, γέμισαν με μπουκάλια, πλαστικά ποτήρια, χαρτιά και σακούλες.

Όπως αναφέρει το thesstoday.gr σε σχετικό ρεπορτάζ του, όσο αραίωνε η κοσμοσυρροή, τόσο πιο «καταστροφική» φαινόταν η εικόνα με το πλήθος σκουπιδιών που συγκεντρώθηκε στους πεζόδρομους και στην πλατεία.

Σημειώνεται ότι από το μεσημέρι της Τσικνοπέμπτης μέχρι και τα ξημερώματα, μικροί και μεγάλοι συμμετείχαν στα γλέντια που στήθηκαν στα Λαδάδικα, με ψησταριές, ποτά, μουσική στη διαπασών και χορό.

Το βράδυ οι παρέες νέων και οι φοιτητές έδωσαν δυναμικό παρών, πολλοί ντυμένοι αποκριάτικα, με τα καταστήματα εστίασης να έχουν πλημμυρίσει από κόσμο και μεγάλες ουρές να σχηματίζονται έξω από αυτά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!