Ο Καζάκος bodybuilder Γιούρι Τολότσκο αποφάσισε να παντρευτεί μία πλαστική κούκλα, ώστε να μην μείνει ποτέ μόνος, όμως φέτος δεν θα την έχει στο πλευρό του, καθώς οδηγήθηκε για επισκευή.

Το ζευγάρι ήταν αχώριστο μέχρι πριν λίγο καιρό, αφού η Μαργκό είχε ένα ατύχημα και έπρεπε να επισκευαστεί, αφήνοντας μόνο για τα Χριστούγεννα τον Γιούρι Τολότσκο. Ο Καζάκος αποκάλυψε ότι η σύζυγός του έσπασε λίγο πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων και επισκευάζεται.

Ο Τολότσκο είπε ότι η επανένωση του ζευγαριού θα είναι ένα πραγματικό «δώρο» και για τους δύο καθώς σκοπεύουν να περάσουν μαζί το νέο έτος: «Είναι σπασμένη. Τώρα επισκευάζεται. Είναι σε άλλη πόλη. Όταν ανακάμψει, αυτό θα είναι ένα δώρο για τους δυο μας», είπε ο αθλητής.

Της απαγόρευσε το instagram

Η πρώτη εικόνα του ασυνήθιστου ζευγαριού εμφανίστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον Μάιο του 2019. Η εν λόγω κούκλα του σεξ από σιλικόνη έχει τη δική της σελίδα στο Instagram, την οποία «τρέχει» ο Τολότσκο, αλλά επειδή είναι ζηλιάρης της απαγόρευσε να μπαίνει στα social media.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Γενικά, άρχισα να ζηλεύω την Μάργκο. Πολλοί άντρες θα ήθελαν να φανταστούν το ίδιο. Μετά το γάμο, αποφάσισα να την δείχνω λιγότερα στους ανθρώπους, της απαγόρευσα το Instagram. Ίσως είμαι πολύ εγωιστής. Αλλά αυτή είναι η ομορφιά της Margo», είπε ο bodybuilder.