Κέρδισαν την εσωκομματική ψηφοφορία για παροχή ψήφου εμπιστοσύνης, με ποσοστό 68%, οι δύο επικεφαλής του Podemos, Πάμπλο Ιγκλέσιας και Ιρένε Μοντέρο.

Το κόμμα οργάνωσε την ψηφοφορία την περασμένη εβδομάδα όταν το ζεύγος Ιγκλέσιας-Μοντέρο κατηγορήθηκε για υποκρισία και προδοσία των αριστερών τους αρχών, μετά από την αγορά πολυτελούς κατοικίας, αξίας 600.000€.

Οι ίδιοι υποστήριξαν την αγορά λέγοντας ότι, χρειάζονται την βίλα, για να μεγαλώσουν τα παιδιά που περιμένουν και ότι δεν επρόκειτο για κερδοσκοπική κίνηση.

Η ερώτηση στην οποία εκλήθησαν να απαντήσουν με ναι ή όχι, τα μέλη του κόμματος ήταν: «Πιστεύετε ότι ο Πάμπλο Ιγκλέσιας και η Ιρένε Μοντέρο πρέπει να παραμείνουν στις θέσεις του ηγέτη και της εκπροσώπου του κόμματος;»

Το 68% των μελών των Podemos, έκρινε πως ο Πάμπλο Ιγκέσιας δεν χρειάζεται να παραιτηθεί, εξαιτίας του σάλου που προκλήθηκε για το πολυτελές σπίτι που αγόρασε με τη σύζυγό του.

Ο επικεφαλής Πάμπλο Ιγκλέσιας και η εκπρόσωπος της κοινοβουλευτικής ομάδας Ιρένε Μοντέρο αποφάσισαν να αγοράσουν σπίτι 270 τ.μ με κήπο και πισίνα σε χωριό 40 χλμ. μακριά από τη Μαδρίτη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!