Ο Ματέο Σαλβίνι είναι ποδοσφαιρόφιλος και αγαπάει ιδιαίτερα την Μίλαν, η οποία όμως τελευταία δεν τα πάει και τόσο καλά.

Ο πρώην αντιπρόεδρος της ιταλικής κυβέρνησης, Ματέο Σαλβίνι, εξέφρασε την έντονη απογοήτευση του μετά την ήττα της αγαπημένης του Μίλαν με 2-0 από την Ίντερ στο «Σαν Σίρο»

Ο Ματέο Σαλβίνι παρακολούθησε δια ζώσης την Μίλαν να χάνει με 2-0 από την Ίντερ στο «Σαν Σίρο» για την Serie A και μετά το τέλος του αγώνα ήταν πολύ επικριτικός για την αγαπημένη του ομάδα. Ο πρώην αντιπρόεδρος της ιταλικής κυβέρνησης και οπαδός των «ροσονέρι» τα έβαλε με όλους, από τη διοίκηση μέχρι και τους Μαλντίνι-Μπόμπαν, αλλά φυσικά και τους ποδοσφαιριστές.

«Αυτή η Μίλαν είναι για γέλια. Πρώτη μου φορά φεύγω τόσο νωρίς από ένα ντέρμπι. Δεν άντεξα άλλο να βλέπω τον Μπίλια να εκτελεί το φάουλ στην κερκίδα. Ο Ροντρίγκες είναι άθλιος, ο Σούσο έχει να παίξει καιρό μπάλα και η διοίκηση κάνει τι; Μόνο ο Ράφαελ Λεάο έπαιξε καλά και τον έκαναν αλλαγή. Ίσως τελικά να μην φταίει ο Γκατούζο, ίσως ο προπονητής να μην μπορεί να αλλάξει τα πράγματα. Κάποιοι πληρώνονται για να κερδίζουν και δεν το κάνουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πόσες φορές έχουν γίνει κακές επιλογές στις μεταγραφές. Μήπως τελικά δεν είναι δεδομένο μεγάλοι παίκτες να γίνονται διευθυντές; Όταν έχεις για διοίκηση έναν επενδυτικό όμιλο, στο τέλος της ημέρας καταντάς ένας αριθμός στον υπολογιστή», ανέφερε.