Δικαίωση για τον χαμό της κόρης τους που πέθανε από αλλαντίαση στο Παρίσι ζητούν οι γονείς της καταθέτοντας της 32χρονης Ελληνίδας δύο μηνύσεις στις Εισαγγελίες του Μπορντό και Παρισιού.

Όπως αναφέρει η γαλλική εφημερίδα «Le Figaro» που επικαλείται το δίκτυο RTL/M6, οι γονείς της 32χρονης Ελληνίδας που έχασε τη ζωή της αποφάσισαν να κινηθούν δικαστικά.

Η κόρη τους ξεψύχησε λίγες ώρες αφότου είχε φάει χαλασμένες σαρδέλες στο εστιατόριο Tchin Tchin Wine Bar του Μπορντό, όπου είχε πάει διακοπές με τον σύζυγό της.

Ενώ διεξάγεται ιατροδικαστική έρευνα από την εισαγγελία του Μπορντό για τα αίτια θανάτου της κόρης τους, η οικογένεια της άτυχης κοπέλας κατέθεσε εκεί μήνυση.

Η πρώτη μήνυση αφορά τις υγειονομικές συνθήκες του εστιατορίου και το βάζο με τις μολυσμένες σαρδέλες και η δεύτερη τη διάγνωση δύο νοσοκομείων αναφορικά με την υγεία της, το ένα στο Μπορντό και το άλλο στο Παρίσι, τα οποία της έδωσαν εξιτήριο χωρίς να διαγνώσουν αλλαντίαση.

Η 32χρονη Ελληνίδα επέστρεψε στην οικία της στο Παρίσι όπου άφησε την τελευταία της πνοή.

Ο Ιρλαανδός σύζυγός της έλαβε εξιτήριο από το νοσοκομείο του Παρισιού ενώ είχε μεταφερθεί σε μονάδα εντατικής φροντίδας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

">