Η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έχουν βάλει σε απόλυτη προτεραιότητα τα τρία τους παιδιά από τη στιγμή που η πριγκίπισσα της Ουαλίας διαγνώστηκε με καρκίνο.

Σε μια συγκλονιστική δημόσια εξομολόγηση, η Κέιτ Μίντλετον αποκάλυψε πως ήδη υποβάλλεται σε προληπτική χημειοθεραπεία ενώ στο μήνυμά της στάθηκε στο πόσο δύσκολο ήταν για εκείνη να ανακοινώσει τα νέα στα τρία της παιδιά.

Στο βιντεοσκοπημένο της μήνυμα η 42χρονη πριγκίπισσα της Ουαλίας είπε πώς ήθελε να κρατήσει μυστική τη διάγνωσή της, ενώ αφιέρωσε χρόνο για να «εξηγήσει τα πάντα» στον Τζορτζ, τη Σάρλοτ και τον Λούις και πάνω από όλα να τους διαβεβαιώσει ότι «θα γίνω καλά».

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ ήταν και είναι βράχος στο πλευρό της στο να προσφέρει «παρηγοριά και διαβεβαίωση» στη σύζυγό του μετά τη διάγνωσή της – ενώ παράλληλα συνέχισε γενναία τα βασιλικά του καθήκοντα και συγκάλυψε τον προσωπικό του πόνο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο πλευρό της Κέιτ βρίσκονται από την πρώτη στιγμή οι γονείς της, Κάρολ και Μάικλ, και τα αδέλφια της, Πίπα και Τζέιμς, οι οποίοι στηρίζουν την ανάρρωσή της στο σπίτι της στο Γουίνδσορ, στο οποίο μένουν κοντά.