Ο Αμερικανός σκηνοθέτης Όλιβερ Στόουν (Oliver Stone) αποκάλυψε την περασμένη Τρίτη ότι ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν πάλεψε με τον καρκίνο κατά τη διάρκεια της περιόδου κατά την οποία ο σκηνοθέτης εστίασε το έργο του στον Ρώσο πολιτικό. Ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης δήλωσε στον Lex Fridman, ότι ο Πούτιν ξεπέρασε τον καρκίνο.

«Να το θυμάστε αυτό, ο κ. Πούτιν είχε αυτόν τον καρκίνο και νομίζω ότι τον έχει ξεπεράσει», είπε χωρίς να διευκρινίσει τον τύπο του καρκίνου που είχε ο Ρώσος πρόεδρος. Ο Αμερικανός σκηνοθέτης, ο οποίος έχει σκηνοθετήσει σημαίνουσες ταινίες, είχε πολλές συνεντεύξεις με τον Πούτιν από το 2015 έως το 2017 για διάφορα θέματα, μετέδωσε το Σάββατο ο βρετανικός ραδιοφωνικός σταθμός LBC. Ο Στόουν δεν έχει συναντηθεί με τον Πούτιν εδώ και 3 χρόνια, σύμφωνα με το TDPel Media.

Συνεχιζόμενες εικασίες για την υγεία του Πούτιν

Οι ισχυρισμοί του Στόουν έρχονται εν μέσω συνεχιζόμενων εικασιών για την υγεία του Πούτιν, καθώς συνεχίζεται ο πόλεμος στην Ουκρανία, όπως παρατηρεί το αμερικανικό περιοδικό Newsweek.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το Κρεμλίνο δεν έχει σχολιάσει δημοσίως την υγεία του Πούτιν από την έναρξη του πολέμου. Ωστόσο, ο Κρίστοφερ Στιλ, πρώην αξιωματούχος των μυστικών υπηρεσιών στο Ηνωμένο Βασίλειο, δήλωσε πρόσφατα ότι ο Πούτιν εγκατέλειψε συναντήσεις για να λάβει ιατρικές θεραπείες.