Ο ηγέτης της Τσετσενίας, Ραμζάν Καντίροφ, δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται να γυμνάζεται με βάρη, απαντώντας έτσι στις πρόσφατες φήμες για μια «μη αναστρέψιμη» ασθένεια.

Η νέα φημολογία για την υγεία του Καντίροφ ξεκίνησε μετά από δημοσίευμα της ρωσικής εφημερίδας Novaya Gazeta που υποστήριζε ότι ο τσετσένος ηγέτης και σύμμαχος του Βλαντιμίρ Πούτιν πάσχει από οξεία νεκρωτική παγκρεατίτιδα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα που λειτουργεί πλέον εκτός Ρωσίας, η πρόσφατα επιδεινωμένη κατάσταση του Καντίροφ φέρεται να ώθησε το Κρεμλίνο να αναζητήσει διάδοχο για να διατηρήσει τη σταθερότητα στην ανήσυχη περιοχή της Τσετσενίας.

Ωστόσο, πριν περάσουν πολλές ώρες από τη στιγμή που βγήκε το δημοσίευμα, ο Καντίροφ δημοσίευσε ένα βίντεο στα social media που τον έδειχνε να κάνει ασκήσεις πάγκου, να σηκώνει βάρη και να παλεύει με έναν άνδρα.

«Μια πολυάσχολη μέρα τελείωσε με άσκηση και θετικότητα», ανέφερε ένα μήνυμα που συνόδευε το βίντεο. «Να θυμάστε ότι η φροντίδα της υγείας σας είναι μια επένδυση στο μέλλον σας».

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

">