Τραγικό θάνατο βρήκε μια γυναίκα έπειτα από τη σύγκρουση ενός Range Rover και ενός Tesla στο κέντρο του Λονδίνου το πρωί της Δευτέρας, ενώ τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν σοβαρά.

Συγκεκριμένα, ένα όχημα Range Rover, υπό αδιευκρίβιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, κατέληξε στις σιδηροδρομικές γραμμές κοντά στον σταθμό του μετρό Park Royal, μετά από σύγκρουση με ένα ΙΧ Tesla.


Η βρετανική αστυνομία έσπευσε στον τόπο του δυστυχήματος στις 3.34 τα ξημερώματα, και διαπίστωσε ότι η γυναίκα που επέβαινε στο 4×4 όχημα έχασε τη ζωή της ακαριαία, ενώ ακόμη ένας άνδρας και μια γυναίκα που επέβαιναν επίσης στο Range Rover μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα.

Μια άλλη γυναίκα που βρισκόταν στο Tesla, το οποίο πιστεύεται ότι ήταν ακινητοποιημένο τη στιγμή της σύγκρουσης, νοσηλεύεται με λιγότερο σοβαρά τραύματα.

Οι αστυνομικοί δήλωσαν ότι η γραμμή Piccadilly Line και ο αυτοκινητρόδρομος A40 θα παραμείνουν κλειστές για «σημαντικό χρονικό διάστημα», καθώς τοποθέτησαν έναν κλοιό γύρω από το σημείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εκπρόσωπος της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων του Λονδίνου διευκρίνισε αργότερα στη MailOnline ότι οι δύο τραυματίες στο Land Rover νοσηλεύονται στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα, ενώ η γυναίκα στο Tesla δεν τραυματίστηκε το ίδιο σοβαρά από τη σύγκρουση