Σε φεστιβάλ να χορεύει με ένα κόκκινο φόρεμα βρέθηκε η πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας Tερέζα Μέι, μετά την παραίτηση του Μπορις Τζονσον.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», η Μέι ήταν στο τσακίρ κέφι στο Φεστιβάλ Χένλεϋ του Όξφορντσαιρ και χόρευε όλο το βράδυ ακούγοντας τη μεγάλη επιτυχία του Κρεγκ Ντέιβιντ «Nothing Like This». Η 65χρονη Μέι έδειχνε πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Το κόκκινο φόρεμά της το είχε συνδυάσει μ’ ένα μεγάλο κολιέ και στο πλευρό της ήταν ο σύζυγός της Φίλιπ.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος βοήθησε να εκδιωχθεί η Μέι από την πρωθυπουργία το 2019, ανακοίνωσε τελικά την παραίτησή του χθες, λέγοντας ότι «κανείς δεν είναι απαραίτητος», καθώς επιβεβαίωσε ότι οι βουλευτές του, σαφώς, θέλουν μια αλλαγή.

Η παραίτηση του Μπόρις Τζόνσον έφερε θλίψη στα πρόσωπα κάποιων υποστηρικτών του, ωστόσο, η Τερέζα Μέι έδειχνε πανευτυχής στο μουσικό φεστιβάλ την ημέρα που ο παλιός αντίπαλός της Μπόρις Τζόνσον εκδιώχθηκε από την πρωθυπουργία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ορισμένα στελέχη των Συντηρητικών είχαν προτείνει τη Μέι για υπηρεσιακή πρωθυπουργό προκειμένου να φύγει ο Τζόνσον το συντομότερο δυνατό και να μην παραμείνει στη Ντάουνινγκ Στριτ έως το συνέδριο του Συντηρητικού Κόμματος τον Οκτώβριο.

Από την πλευρά της, όμως η ίδια δήλωσε: «Δεν νομίζω ότι θα υπάρξει υπηρεσιακός πρωθυπουργός, με την έννοια ότι κάποιος άλλος θα αναλάβει αυτόν τον ρόλο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!