Ώρες αφότου το δικαστήριο του Μανχάταν ψήφισε την Πέμπτη το απόγευμα για να κατηγορήσει τον Ντόναλντ Τραμπ, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ βρέθηκε με τη σύζυγό του, Μελάνια, τα πεθερικά του και τον συντηρητικό ραδιοφωνικό παρουσιαστή Mark Levin στο αίθριο της έπαυλής του στο Mar-a-Lago Club για ένα προσχεδιασμένο δείπνο.

">

Όπως μεταδίδει η Washington Post, κάποια στιγμή, ο Τραμπ έδειξε το βιβλίο με επιστολές που θα κυκλοφορήσει σύντομα μεταξύ του ίδιου και διασημοτήτων και παγκόσμιων ηγετών. Σε άλλη, άρχισε να τηλεφωνεί στους Ρεπουμπλικάνους του Κογκρέσου, υποσχόμενος να πολεμήσει το κατηγορητήριο και απολαμβάνοντας τις δηλώσεις υποστήριξής τους.

Ωστόσο, αμέσως μετά την απόφαση του δικαστηρίου για τα κρυφά όπως φαίνεται χρήματα που καταβλήθηκαν στην πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς ο Τραμπ δεν ήταν ευχαριστημένος, είπε ένα άτομο με άμεση γνώση της αντίδρασής του.

Άλλοι περιέγραψαν τον Τραμπ ως «αναστατωμένο», «ερεθισμένο», «ξεφουσκωμένο» και «σοκαρισμένο», αν και κάποιοι σημείωσαν ότι παρέμεινε επίσης «πολύ ήρεμος» και «μάλλον στωικός, στην πραγματικότητα».