Ραγδαίες εξελίξεις στις ΗΠΑ με την δήλωση Ν.Τραμπ για σύλληψη του – Η παρέμβαση Έλον Μασκ για εμπλοκή Τ.Σόρος!

Το αμερικανικό «βαθύ κράτος» κατά της υποψηφιότητας

Ραγδαίες εξελίξεις στις ΗΠΑ με την δήλωση Ν.Τραμπ για σύλληψη του – Η παρέμβαση Έλον Μασκ για εμπλοκή Τ.Σόρος!

Ο Ντόναλντ Τραμπ θεωρεί σχεδόν βέβαιη την επερχόμενη σύλληψη του σε λίγες ημέρες λόγω των καταγγελιών της πορνοστάρ Stormy Daniels που σημαίνει ότι το “βαθύ κράτος” των ΗΠΑ την προεκλογική χρονιά αποφασίζει να ανασύρει μια παλιά υπόθεση ώστε να πλήξει τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών εκ νέου.

Ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος Ν.Τραμπ σε μία δήλωση που προκαλεί αίσθηση ανακοίνωσε ότι αναμένεται να συλληφθεί την Τρίτη στο Μανχάταν δείχνοντας την πλευρά Μπάιντεν ότι κρύβεται πίσω από όλα αυτά και μάλιστα κάνοντας χρήση αριστερών παρακρατικών!

Η αναφορά του Τραμπ έγινε στην πλατφόρμα Truth Social το Σάββατο, σύμφωνα με το Reuters, με τον πρώην πρόεδρο της χώρας να υποστηρίζει πως «χωρίς να αποδείξεις και με παράνομες διαρροές, το γραφείο του εισαγγελέα του Μανχάταν αφήνει να εννοηθεί πως θα με συλλάβουν».

Σε πύρινο μήνυμα με το οποίο απευθύνθηκε στον αμερικανικό λαό, ο τέως πρόεδρος ξεκαθάρισε πως όλα είναι ψέματα και μεθοδεύσεις, όπως η υποτιθέμενη εμπλοκή του με την Ρωσία που αποδείχτηκε συκοφαντία, και κατέληξε λέγοντας: Ο στόχος τους, δεν είμαι εγώ. Είστε εσείς. Απλά εγώ στέκομαι εμπόδιο στο δρόμο τους!

Την είδηση φαίνεται να επιβεβαιώνει το δίκτυο Fox News.

«Αυτή είναι μια οβιδιακή εξέλιξη». Γίνονται οι τελικές προετοιμασίες για τη σύλληψη του Ντόναλντ Τραμπ την επόμενη εβδομάδα. Ο Τραμπ «θα δώσει δακτυλικά αποτυπώματα και θα υποβληθεί στην ταπεινωτική διαδικασία όπως κάθε άλλος κατηγορούμενος». Η Μυστική Υπηρεσία θα πάρει την τελική απόφαση αν θα περάσουν χειροπέδες στον πρώην πρόεδρο ή όχι.

Το ρεπορτάζ σχολίασε ο δισεκατομμυριούχος, ιδιοκτήτης του Twitter Ελόν Μασκ, ο οποίος θεώρησε πως εάν ο Τραμπ συλληφθεί, τότε στις επόμενες εκλογές θα σαρώσει και θα ξαναγίνει πρόεδρος ενώ δεν σταμάτησε εκεί αλλά αναφέρθηκε και στον εισαγγελέα που ηγείται της έρευνας.

Η έρευνα για τον πρώην Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και την υποτιθέμενη καταβολή ποσού  χρημάτων στην πορνοστάρ Stormy Daniels για να εξασφαλίσει τη σιωπή της, διευθύνεται από τον εισαγγελέα του Μανχάταν, Άλβιν Μπραγκ.

Ο συγκεκριμένος γενικός εισαγγελέας όμως, σύμφωνα με τις καταγγελίες που υιοθέτησε πλήρως ο δισεκατομμυριούχος, ισχυρός άνδρας του Twitter, έλαβε χρηματοδότηση 1 εκατομμυρίου, προκειμένου να εκλεγεί στην συγκεκριμένη θέση, από τον Τζορτζ Σόρος!  

Ο Έλον Μασκ μάλιστα προέβη σε μια εξαιρετικά σκληρή ανάρτηση:

«Ο Σόρος βρήκε μια έξυπνη ευκαιρία επένδυσης:

Οι πολλές μικρές εκλογικές διαδικασίες, όπως η εκλογή Γενικών Εισαγγελέων και Δικαστών, έχουν πολύ μεγαλύτερη ανταπόδοση ανά δολάριο που δαπανάται σε σύγκριση με τους μεγάλους εκλογικούς αγώνες, επομένως είναι πολύ πιο εύκολο να επηρεαστεί το αποτέλεσμα».

Ο Τραμπ πάντως εμφανίστηκε πριν από λίγες ώρες στο τουρνουά πάλης στην Tulsa, όπου αποθεώθηκε από το κοινό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.