Όλα τα είχε το ημιτελικός του Just the 2 of Us που προβλήθηκε ανήμερα των Χριστουγέννων. Ο Νίκος Κοκλώνης έβαλε ότι πρόχειρο σε χρυσό βρήκε και εμφανίστηκε τραγουδώντας το Χριστούγεννα της Δ.Βανδή δίνοντας το έναυσμα για να ξεκινήσει το πάρτι, ή το παρατράγουδο (όπως το πάρει κανείς).

Από την αρχή κιόλας του show o Ν.Κοκλώνης είχε αποκαλύψει ότι το βράδυ του ημιτελικού θα βλέπαμε on stage τη Δέσποινα Βανδή.

Η Δέσποινα Βανδή κλήθηκε να φορέσει ότι πιο στενό και κοντό είχε, να αφήσει ανέμελο μαλλί και να ανέβει στην πίστα του Just να ενσαρκώσει την JLo των Ελλήνων σε μια εμφάνιση που δίχασε.

Ναι μπορεί να είναι στα καλύτερα της με την σχέση της με τον Μπισμπίκη και να νιώθει και ανανεωμένη, αλλά αυτό δεν αποτυπώνεται πάντα στον φακό, μιας και από την υπερ-προσπάθεια να μας γυρίσει 20+ χρόνια πίσω στις θρυλικές της εμφανίσεις, σχεδόν με κόπο ανέβαινε τα σκαλάκια για να ακολουθήσει το χορευτικό και μαζί με αυτήν «υπέφερε» (όπως λέει και το ομότιτλο τραγούδι της) και το τηλεοπτικό κοινό έχοντας ένα «οπαλάκια» στα χείλη με το που κατέβαινε.

The real J-Lo:

Ήταν λίγο μετά τη 01:30 τα ξημερώματα όταν ο τραγουδιστής εμφανίστηκε στη σκηνή, με τους τηλεθεατές να καταλαβαίνουν ήδη από τα πρώτα δευτερόλεπτα πως ο ίδιος δεν ήταν σε θέση να τραγουδήσει.

Η κατάστασή του δεν ήταν καθόλου καλή, κάτι που αμέσως αντιλήφθηκε και η Δέσποινα Βανδή, η οποία θέλοντας και μη το πήρε όλο επάνω της σε μια προσπάθεια να προστατέψει όχι μόνο τη δική της εικόνα, με και τον ίδιο τον Αδαμαντίδη αλλά και το σόου του Νίκου Κοκλώνη.

Λίγη ώρα μετά τις 00:30 και αφού η Δέσποινα Βανδή είχε δώσει ένα σόου, ερμηνεύοντας διάφορες επιτυχίες της, ο Θέμης Αδαμαντίδης ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησαν μαζί την επιτυχία «Η νύχτα μυρίζει γιασεμί».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!