Την παρθενική του εμφάνιση σε ταινία μικρού μήκους έκανε ο πρίγκιπας Χάρι.

Η ταινία προβλήθηκε στην τελετή έναρξης του 8ου Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράγκμπι την Παρασκευή και σε αυτή ο Βρετανός πρίγκιπας υποδύεται έναν κηπουρό γύρω στο 1800.

Η ταινία διηγείται πως ξεκίνησε το ράγκμπι από το φημισμένο στην Αγγλία  Rugby School, ένα οικοτροφείο από το οποίο πήρε το όνομά του το άθλημα. Ο θρύλος θέλει ότι αυτό ξεκίνησε το 1823 όταν ένας μαθητής που ονομαζόταν William Webb Ellis αποφάσισε  να τρέξει με την μπάλα στα χέρια , ενώ έπαιζε μία εκδοχή του αμερικάνικου ποδοσφαίρου με τους συμμαθητές του.

Η αγάπη για την υποκριτική πάντως φαίνεται πως είναι στο αίμα της βρετανικής βασιλικής οικογένειας μια και    η Βασίλισσα Ελισάβετ είχε εμφανιστεί στο πλευρό του James Bond, Daniel Graig, σε φιλμ που προβλήθηκε στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου, το 2012.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: Ο πρίγκιπας Χάρι κηπουρός σε ταινία μικρού μήκους [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/227304/o-prigkipas-hari-kipoyros-se-tainia-mikroy-mikoys-eikones-vinteo#ixzz3mT2XWqTC