Υλικά συνταγής

1 κιλό μοσχάρι (νουά, ποντίκι, χτένι από σπάλα, ελιά)

1 κιλό κολοκυθάκια

1 μεγάλο κρεμμύδι

1 φλιτζ. ελαιόλαδο

500γρ. (2 φλιτζ.) ντομάτα φρέσκια ή 1 συσκευασία χυμό ντομάτας εμπορίου

1 κ.γ. πάπρικα κόκκινη γλυκιά

½ φλιτζ. μαϊντανός ψιλοκομμένος

2 ποτήρια νερό περίπου

1 κοφτό κ.γ. ζάχαρη

αλάτι

πιπέρι

Εκτέλεση συνταγής

1. Κόβουμε το κρέας σε μερίδες (ή ζητάμε από τον κρεοπώλη μας να το κόψει) και το πλένουμε με κρύο νερό.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!