Φαγητό
Υλικά συνταγής
1 κιλό μοσχάρι (νουά, ποντίκι, χτένι από σπάλα, ελιά)
1 κιλό κολοκυθάκια
1 μεγάλο κρεμμύδι
1 φλιτζ. ελαιόλαδο
500γρ. (2 φλιτζ.) ντομάτα φρέσκια ή 1 συσκευασία χυμό ντομάτας εμπορίου
1 κ.γ. πάπρικα κόκκινη γλυκιά
½ φλιτζ. μαϊντανός ψιλοκομμένος
2 ποτήρια νερό περίπου
1 κοφτό κ.γ. ζάχαρη
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση συνταγής
1. Κόβουμε το κρέας σε μερίδες (ή ζητάμε από τον κρεοπώλη μας να το κόψει) και το πλένουμε με κρύο νερό.