Υλικά συνταγής

4 αυγά

1 ποτήρι ηλιέλαιο

1 ποτήρι γάλα

1 κούπα κίτρινα τυριά

1 φλιτζ. φέτα τριμμένη

10 ελιές χωρίς κουκούτσι

3 ποτήρια περίπου αλεύρι

1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ

αλάτι

πιπέρι

Διαδικασία συνταγής

Χτυπάμε τα αυγά να αφρατέψουν και προσθέτουμε το λάδι. Συνεχίζουμε το χτύπημα και προσθέτουμε το αλεύρι και το μπέικιν εναλλάξ με το γάλα. Ανακατεύουμε με σύρμα και προσθέτουμε τα τυριά, τη φέτα και τις ελιές. Καρυκεύουμε με αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε την υπόλοιπη συνταγή ΕΔΩ