ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Τα πιο μοντέρνα πέδιλα για γυναίκες της φετινής σεζόν

Γυναικεία πέδιλα και σανδάλια που θα λατρέψετε το φετινό καλοκαίρι

Τα πιο μοντέρνα πέδιλα για γυναίκες της φετινής σεζόν

Καθώς η θερμοκρασία ανεβαίνει, οι τάσεις της μόδας μας προσκαλούν να ανανεώσουμε την γκαρνταρόμπα μας με τα πιο στιλάτα γυναικεία πέδιλα και σανδάλια της σεζόν.

Από έντονα χρώματα και παιχνιδιάρικα σχέδια μέχρι κομψές και μίνιμαλ γραμμές, η συλλογή του epapoutsia.gr έχει κάτι να προτείνει σε κάθε fashionista.

Είτε προετοιμάζεστε για έναν glamorous καλοκαιρινό γάμο, είτε για μια χαλαρή βόλτα κάτω από την πανσέληνο, ήρθε η στιγμή να ανακαλύψτε τα κορυφαία σχέδια σε σανδάλια και πέδιλα όπως αυτά εδώ https://epapoutsia.gr/c/gynaikeia/pantofles-sandalia/sandalia, που θα αναδείξουν το στυλ και την άνεσή σας αυτή τη σεζόν.

5 γυναικεία πέδιλα και σανδάλια που θα λατρέψετε το φετινό καλοκαίρι

Άνετα και παστέλ σανδάλια

Απολαύστε το καλοκαίρι με άνεση και στυλ, επιλέγοντας για φέτος ένα ζευγάρι παστέλ σανδάλια! Τα απαλά και ρομαντικά χρώματα, όπως το ροζ της λεβάντας, το mint green και το baby blue, ταιριάζουν άψογα με κάθε καλοκαιρινή εμφάνιση και εμπνέουν ρομαντική διάθεση.

Τα παστέλ σανδάλια θα σας συντροφεύσουν ιδανικά για βόλτες στην πόλη, στην παραλία ή στις διακοπές σας. Συνδυάστε τα με τζιν παντελόνι, σορτς, φούστα ή φόρεμα για μια casual εμφάνιση. Προσθέστε αξεσουάρ σε παστέλ αποχρώσεις, όπως ένα καπέλο ή μια τσάντα, για να ολοκληρώσετε το στυλ σας.

Πέδιλα με χρώμα που ποπάρει

Φέρτε περισσότερο χρώμα στο καλοκαίρι σας με ένα ζευγάρι πέδιλα που ποπάρει από μακριά! Φέτος το καλοκαίρι, τολμήστε να υιοθετήσετε μια πιο παιχνιδιάρικη και εντυπωσιακή εμφάνιση, επιλέγοντας πέδιλα με έντονα χρώματα που εντυπωσιάζουν!

Από φούξια και κίτρινο μέχρι πράσινο και μπλε, οι επιλογές είναι άπειρες. Συνδυάστε τα με ρούχα σε ουδέτερα χρώματα, όπως λευκό ή μαύρο, για να δημιουργήσετε μια statement εμφάνιση.

Εάν θέλετε να προσθέσετε μια πιο boho πινελιά, συνδυάστε τα πέδιλά σας με τζιν παντελόνι, φλοράλ μπλούζα και ένα μεγάλο καπέλο.

Για μια πιο βραδινή εμφάνιση, επιλέξτε πέδιλα με μεταλλικό χρώμα και συνδυάστε τα με ένα κομψό μαύρο φόρεμα. Μη φοβηθείτε να πειραματιστείτε! Τα χρωματιστά πέδιλα αποτελούν τον ιδανικό τρόπο για να εκφράσετε την προσωπικότητά σας και να φέρετε χρώμα και χαρά στο καλοκαίρι σας.

Θυμηθείτε, η μόδα είναι για να διασκεδάζετε! Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και υιοθετήστε ένα στυλ που σας κάνει να νιώθετε όμορφα.

Summer denim πέδιλα

Η τέλεια επιλογή για casual εμφανίσεις! Τα denim μπλε πέδιλα που θα βρείτε εδώ: https://epapoutsia.gr/c/gynaikeia/pantofles-sandalia/sandalia/pedila/khroma:mple, αποτελούν μια must-have επιλογή για το φετινό καλοκαίρι. Ιδανικά για τις casual εμφανίσεις σας, δίνουν άνεση και στυλ, ταιριάζοντας άψογα με κάθε ντύσιμο.

Επιλέξτε denim πέδιλα σε κλασικό μπλε χρώμα και συνδυάστε τα με τζιν παντελόνι και ένα t-shirt για μια χαλαρή εμφάνιση, και με φούστα ή φόρεμα για μια πιο θηλυκή εκδοχή σας.

Τα denim πέδιλα είναι ιδανικά για βόλτες στην πόλη, για ψώνια ή για χαλαρές στιγμές σε ένα comfort εστιατόριο. Χάρη στην άνεση και το διαχρονικό τους στυλ, θα αποτελέσουν το αγαπημένο σας παπούτσι για όλο το καλοκαίρι.

Επιπλέον, τα denim πέδιλα είναι εύκολα στο καθάρισμα και στη φροντίδα τους, καθιστώντας τα μια πρακτική επιλογή που θα σας λύσει τα χέρια.

Rose gold πέδιλα

Τα rose gold πέδιλα αποτελούν μια κομψή και θηλυκή επιλογή για κάθε περίσταση. Η μεταλλική τους όψη προσδίδει μια αίσθηση πολυτέλειας και λάμψης, ενώ ταυτόχρονα ταιριάζει άψογα με μια πληθώρα χρωμάτων και στυλ.

Επιλέξτε rose gold πέδιλα για μια εντυπωσιακά κομψή εμφάνιση. Συνδυάστε τα με λευκό ή μαύρο ντύσιμο για να αναδείξετε τη λάμψη τους, ή με σατέν φορέματα για ένα αξέχαστο look σε πιο ιδιαίτερες στιγμές, όπως γάμους, ορκομωσίες, εταιρικά events κ.ά. Μπορείτε, όμως, να τα φορέσετε και σε πιο casual περιστάσεις, συνδυάζοντάς τα με τζιν παντελόνι και ένα ωραίο πουκάμισο.

Οπότε, ένα τέτοιο ζευγάρι πέδιλα, αξίζει μια θέση στην γκαρνταρόμπα σας, καθώς θα σας χαρίσει κομψότητα και στυλ σε κάθε περίσταση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Βρείτε όλα τα παραπάνω γυναικεία πέδιλα και ακόμα περισσότερα σχέδια στο epapoutsia.gr. Εκατοντάδες επώνυμα brands σας περιμένουν!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.