ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δημογραφικό: Το μεγαλύτερο πρόβλημα του Ελληνισμού και ουδείς ασχολείται σοβαρά με αυτό. Δεν υπάρχει ελπίδα...

Λεωνίδας Καλφαγιάννης: Δύσκολες ώρες στο νοσοκομείο – Οι φρικτοί πόνοι και η αναμονή για το χειρουγείο

Λεωνίδας Καλφαγιάννης: Δύσκολες ώρες στο νοσοκομείο – Οι φρικτοί πόνοι και η αναμονή για το χειρουγείο

Πραγματικά δύσκολες ώρες περνά ο αγαπημένος ηθοποιός Λεωνίδας Καλφαγιάννης, μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε με τη μηχανή του. Τα κατάγματα που έχει και στα δυο πόδια του είναι σοβαρά και ο ηθοποιός δυστυχώς έχει φρικτούς πόνους.

Όπως δήλωσε ο πατέρας τους Παναγιώτης Καλφαγιάννης, o Λεωνίδας είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση αποτέλεσμα των αφόρητων πόνων που έχει και στα δυο του πόδια.

«Ψυχολογικά είναι χάλια γιατί πονάει πολύ και κάθε μισή ώρα ζητάει παυσίπονο. Οι γιατροί του βάζουν αλλά δεν τον πιάνουν» αναφέρει χαρακτηριστικά ο πατέρας του ηθοποιού.

Ο 37χρονος ηθοποιός που είχε αυτή την ατυχία μια μέρα πριν κάνει πρεμιέρα το σήριαλ «Για πάντα παιδιά» στο Open, δεν μπόρεσε ακόμα να χειρουργηθεί αφού τα πολλά αιματώματα που έχει δεν το επιτρέπουν. Οι γιατροί έκριναν ότι πρέπει πρώτα να υποχωρήσουν για να προβούν σε εγχειρήσεις που θα αποκαταστήσουν τα κατάγματα

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.