ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δημογραφικό: Το μεγαλύτερο πρόβλημα του Ελληνισμού και ουδείς ασχολείται σοβαρά με αυτό. Δεν υπάρχει ελπίδα...

Bruce Willis: Έτσι όπως δεν τον έχετε ξαναδεί – Ο «πολύ σκληρός» Bruce υποβασταζόμενος από τον σωματοφύλακά του (φωτο)

Bruce Willis: Έτσι όπως δεν τον έχετε ξαναδεί – Ο «πολύ σκληρός» Bruce υποβασταζόμενος από τον σωματοφύλακά του (φωτο)

Υποβασταζόμενος βγήκε ο Bruce Willis από κλαμπ του Λονδίνου στο οποίο διασκέδαζε το βράδυ της Δευτέρας.

Ο 63χρονος ηθοποιός εντοπίστηκε κατά την έξοδό του από το κλαμπ Annabel’s του Λονδίνου υποβασταζόμενος από έναν άντρα της ασφάλειάς του. Από τη συντροφιά απουσίαζε η σύζυγος τού ηθοποιού Emma Heming. Ο ηθοποιός του «Πολύ σκληρός για να πεθάνει» φορούσε μαύρο παντελόνι και λευκό πουκάμισο.

Ο κώδικας ενδυμασίας του Annabel’s, στο οποίο επιτρέπεται η είσοδος μόνο σε μέλη, υπαγορεύει ότι μετά τις 6 μμ, οι άνδρες πρέπει να φορούν σακάκια, αλλά φαίνεται ότι ο χολιγουντιανός σταρ ή έσπασε τους κανόνες του κλαμπ ή κάποιος άλλος είχε το σακάκι του, όπως σημειώνει σε ρεπορτάζ του το Page Six.

Σύμφωνα με το Page Six ο ηθοποιός μάλλον είχε ανάγκη να περάσει μία βραδιά μόνος του στην πόλη, αφού δεν μπορεί να βρει ησυχία στο σπίτι του.

«Με δύο παιδιά; Δεν υπάρχουν πολλά μέρη για να βρω την ησυχία μου, αλλά στο γραφείο υπάρχει (ησυχία)», είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ο ηθοποιός στο περιοδικό Elle Decor. «Το έκανα τόσο βαρετό που τα παιδιά δεν θέλουν να έχουν καμία σχέση με αυτό», πρόσθεσε.

Δες τις φωτογραφίες:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.