Νέα απάντηση από τον Λευτέρη Λαζάρου για τη Δέσποινα Βανδή με αφορμή την ταξιδιωτική-μαγειρική εκπομπή που ξεκίνησε η Δέσποινα Βανδή, μόλις την περασμένη Κυριακή (και η αλήθεια είναι ότι δεν τα πήγε καλά σε τηλεθέαση).

«Αν το κανάλι προσπαθεί να βρει μια ακροαματικότητα μέσα από ένα πρόσωπο που είναι προβεβλημένο και είναι γνωστό και προσπαθεί η τηλεθέαση της εκπομπής να καταξιώνεται μέσα από έναν άνθρωπο -γιατί είναι μια μεγάλη τραγουδίστρια, αυτό είναι γνωστό σε όλους μας- να κερδίσει ποσοστά τηλεθέασης επειδή χρησιμοποιεί έναν άνθρωπο γνωστό στο κοινό. Πιστεύω ότι ο καθένας στη δουλειά του, ο καθένας στο είδος του.Εγώ μάγειρας είμαι, δεν μπορώ να γίνω τραγουδιστής. Δεν θα με ακούσει κανένας, θα κλείσουν όλοι τα ραδιόφωνα», είπε ο Λευτέρης Λαζάρου.

Ολα ξεκίνησαν όταν ο Λευτέρης Λαζάρου, πριν μερικές ημέρες, όταν είχε απλά ανακοινωθεί η εκπομπή της Δέσπονας Βανδή είχε πει: «Έχω δει τραγουδιστές να θέλουν να γίνουν ηθοποιοί και ηθοποιούς να θέλουν να γίνουν τραγουδιστές. Τραγουδίστριες που θέλουν να γίνουν μαγείρισσες, κάπως μου φαίνεται παράξενο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η τραγουδίστρια -και παρουσιάστρια πλέον- είχε απαντήσει τότε στον Λευτέρη Λαζάρου λέγοντας τα εξής: «Θεωρώ ότι ο κ. Λαζάρου είχε λάθος πληροφορίες. Δεν υποδύομαι τον σεφ. Υπάρχει σεφ στην εκπομπή και είναι ο Βαγγέλης Δρίσκας. Αλλά ως προς το μαγείρισσα, απ’ ό,τι μου λένε ο άντρας μου, τα παιδιά μου και οι φίλοι μου, είμαι καλή! Μέχρι εκεί τα καταφέρνω! Ανήκω στην κατηγορία των κλασικών μαμάδων, που εργάζονται και μαγειρεύουν και φροντίζουν την οικογένειά τους».