ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Κ.Πέρι: Πέταξε κομμάτι πίτσα στο κοινό και εξόργισε τους θαυμαστές της (φωτο-βίντεο)

Ανέβασε ένα βίντεο στο Χ με χιουμοριστική διάθεση αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που περίμενε

Κ.Πέρι: Πέταξε κομμάτι πίτσα στο κοινό και εξόργισε τους θαυμαστές της (φωτο-βίντεο)

Κακό χιούμορ επέδειξε η Κέιτι Πέρι κατά τη διάρκεια του «American Idol», όπου συμμετέχει ως κριτής, καθώς πέταξε ένα κομμάτι πίτσα στο κοινό.

Οι θαυμαστές της και όσοι είδαν το βίντεο που ανάρτησε στο Twitter της, όχι μόνο δεν γέλασαν, αλλά εκνευρίστηκαν μαζί της.

Η τραγουδίστρια κρατάει ένα κομμάτι πίτσα στα χέρια της και είναι έτοιμη να το πετάξει σε θαυμαστές της, που συμμετέχουν ως κοινό στον τηλεοπτικό διαγωνισμό ταλέντων. Όταν το πέταξε, οι περισσότεροι έσπευσαν να πάνε προς τη μεριά που «εκτοξεύτηκε» η πίτσα, για να την πιάσουν.

Δείτε το βίντεο

Η Πέρι ανέβασε το βίντεο στο Twitter και πολλοί από όσους είδαν το συγκεκριμένο κλιπ, αντέδρασαν αρνητικά. Μεταξύ άλλων, οι φαν της εξέφρασαν την απογοήτευσή τους με την αγαπημένη τους ποπ σταρ που πέταξε το φαγητό, το οποίο κατέληξε στο πάτωμα του στούντιο.

Κάποιοι της γράφουν: «Το φαγητό δεν είναι για να το πετάς έτσι», «Δεν θα το έκανα ποτέ, είναι ασέβεια» και «σε παρακαλώ μην το κάνεις ποτέ ξανά αυτό».

Δείτε περισσότερα σχόλια

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
 
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.