Υλικά συνταγής
για τα σουτζουκάκια

  • 500γρ. κιμάς μοσχαρίσιος
  • 500γρ. κιμάς χοιρινός ή αρνίσιος
  • 1 αυγό
  • 2 φέτες μεγάλες ψωμί μπαγιάτικο (χωρίς την κόρα) μουλιασμένο σε κόκκινο κρασί και καλά στραγγισμένο ή ½ φλιτζ. φρυγανιά τριμμένη
  • ½ φλιτζ. μαϊντανός ψιλοκομμένος
  • ½ φλιτζ. δυόσμος φρέσκος ψιλοκομμένος ή 1 κ.σ. δυόσμος ξερός
  • 1 κ.γ. ρίγανη
  • 1 κ.γ. κύμινο
  • 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένο
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 κ.σ. κοφτό αλάτι
  • 1 κ.σ. κοφτό πιπέρι

για τη σάλτσα

  • 3 ποτήρια χυμό ντομάτας
  • 1 κ.γ. ζάχαρη
  • 3 κ.σ. ελαιόλαδο από το τηγάνισμα
  • 1 κ.γ. ρίγανη
  • 1 πρέζα κανέλα
  • 1 κ.σ. κοφτό αλάτι
  • ½ κ.γ. πιπέρι
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε την υπόλοιπη συνταγή στο cooklos.gr