Ο Αντώνης Χρόνης, πρώην παίκτης του ριάλιτι αγάπης «Power of Love», έπειτα από το ατύχημα που είχε τις περασμένες μέρες, νοσηλεύεται από την Τρίτη, ευτυχώς εκτός κινδύνου, σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Ο παίκτης του «Power of Love» ενεπλάκη σε τροχαίο στην Μύκονο την Τρίτη το πρωί, όπου εργάζεται το τελευταίο διάστημα, με αποτέλεσμα να αναποδογυρίσει το αυτοκίνητό του μετά την σύγκρουση με ένα άλλο όχημα στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα, τα οποία έχουν τραυματιστεί.

Ο Αντώνης Χρόνης, μεταφέρθηκε εσπευσμένα από την Μύκονο στην Αθήνα και νοσηλεύεται πλέον εκτός κινδύνου στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γεώργιος Γεννηματάς» με κάκωση στον αυχένα και κάποια ράμματα κάτω από το μάτι του.
Οι πρώτες εικόνες του Αντώνη Χρόνη από το νοσοκομείο
Στο πλευρό του βρέθηκαν οι πρώην συμπαίκτες του στο ριάλιτι «Power of Love», Βασίλη, Ίον και Λένια. Μάλιστα ο Βασίλης Χαλκιάς ανέβασε και ένα βίντεο στα Instastories του, στο οποίο βλέπουμε τον Αντώνη Χρόνη με κολάρο στο λαιμό, ξαπλωμένο στο κρεβάτι του νοσοκομείου.