Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση του σκανδάλου του Άγγλου προπονητή με τις τρεις καλλονές στο ξενοδοχείο.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις με το σκάνδαλο στο οποίο εμπλέκεται ο Γουέιν Ρούνεϊ μετά τη διαρροή των φωτογραφιών όπου φαίνεται να είναι παρέα με τρεις κοπέλες σε ξενοδοχείο του Μάντσεστερ.

Ο 35χρονος πρώην άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύζυγος και πατέρας τεσσάρων παιδιών, ισχυρίζεται πως έπεσε θύμα εκβιασμού από τις 21χρονες οι οποίες τράβηξαν φωτογραφίες με εκείνον ενώ ο ίδιος κοιμόταν.

Την υπόθεση έχει αναλάβει η μητροπολιτική αστυνομία του Μάντσεστερ με τις τρεις καλλονές, το 21χρονο μοντέλο του Snapchat, Τάιλερ Ράιαν, και τις δύο φίλες της Ελίζ Μέλβιν και Μπρουκ Μόργκαν να μπαίνουν στο «μικροσκόπιο».

Ο εκπρόσωπος του Ρούνεϊ ισχυρίζεται ότι το αίτημα για έρευνα έχει αναβληθεί καθώς δεν είναι ξεκάθαρο για το αν το περιστατικό, για το οποίο ο τεχνικός της Ντέρμπι λέει ότι έπεσε θύμα απάτης, στο ξενοδοχείο του Μάντσεστερ Staycity Aparthotel, είναι δουλειά της συγκεκριμένης αστυνομικής αρχής της πόλης να διερευνηθεί.

Σύμφωνα με τη Sun, ο Ρούνεϊ και δύο φίλοι του είχαν βγει για ποτά το βράδυ του Σαββάτου στο πριβέ Chinawhite Club του Μάντσεστερ.

Ο παλαίμαχος άσος είχε πάρει μια ειδική σουίτα, στην οποία προσκάλεσαν τις τρεις κοπέλες και υπήρξε συνέχεια σε ξενοδοχείο, αλλά επισημαίνεται πως δεν υπήρξε ερωτική συνεύρεση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!