Την δική της απάντηση για τα σχόλια που έχουν γίνει της τελευταίες μέρες για την Μαρία Κορινθίου και την εμφάνισή της στο θεατρικό «Γοργόνε και μάγκες» έδωσε η ηθοποιός Μάρθα Καραγιάννη.

Η μοναδική ηθοποιός πήρε το πλευρό της Μαρίας Κορινθίου, η οποία δέχτηκε έντονη κρητική για την αποκαλυπτική εμφάνισή της στο φινάλε της παράστασης.

Η γνωστή ηθοποιός δέχτηκε έντονη κριτική για την τόπλες εμφάνισή της, αλλά η απάντηση της Μάρθας Καραγιάννη ήταν άμεση και σκληρή.

Η ίδια θέλοντας να την στηρίξει, ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό της καλής της φίλης και συνεργάτιδας Δώρας Δούμα το ακόλουθο κείμενο:

«Δυο μέρες τώρα ακούω κριτική για την ΜΑΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥ δεν άκουσα όμως να ασχολείστε με το ταλέντο της ή την ομορφιά της, ασχολείστε συνεχώς με το κουστούμι αν έμοιαζε με το δικό μου ή όχι. Και γιατί να μοιάζει με το δικό μου και μην κάνετε τους σοκαρισμένους που φάνηκε λίγο το στήθος. Έχουμε δει στο θέατρο ολόγυμνους, αυτό δεν σας σόκαρε; Η υποκρισία σε όλο το μεγαλείο της … και για να τελειώνουμε στηρίζω και πιστεύω απόλυτα την Μαρία. Είναι ένα ταλαντούχο πλάσμα μια καρακουκλάρα και χαίρομαι πολύ που η επιλογή του Βάλαρη ήταν η Μαρία … »

Το συγκεκριμένο post μάλιστα το αναδημοσίευσε και η ίδια η Μαρία Κορινθίου στα Instagram stories της.

Δείτε το βίντεο με την αντίδραση του Κρατερού Κατσούλη:

Δείτε το βίντεο με την απάντηση της ηθοποιού στα σχόλια:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!