Με αφορμή τα άγρια επεισόδια που ξέσπασαν στο Παρίσι το Σάββατο, αμαυρώνοντας τις κινητοποιήσεις των «κίτρινων γιλέκων», η ηθοποιός τόνισε ότι απεχθάνεται τη βία, αλλά συμπλήρωσε: «Ομως τι είναι η βία όλων αυτών των ανθρώπων και των καμμένων πολυτελών αυτοκινήτων, σε σύγκριση με τη θεσμική βία της γαλλικής- και παγκόσμιας- ελίτ;».

Η Αντερσον δεν σταμάτησε εκεί. «Αντί να υπνωτιζόμαστε από αυτές τις εικόνες των καμμένων, πρέπει να θέσουμε το ερώτημα, από πού προήλθαν;», έγραψε και έδωσε μόνη της την απάντηση. «Προήλθαν από τις αυξανόμενες εντάσεις ανάμεσα στην αστική ελίτ και την φτώχεια της υπαίθρου, ανάμεσα στις πολιτικές που αντιπροσωπεύει ο Μακρόν και το 99% που μπούχτισαν με την ανισότητα, όχι μόνο στη Γαλλία, αλλά σε όλο τον κόσμο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το αληθινό ερώτημα είναι αν η ανυπακοή μπορεί να είναι εποικοδομητική, συνέχισε η Πάμελα Αντερσον. «Μπορούν οι προοδευτικοί στη Γαλλία και σε όλο τον κόσμο να χρησιμοποιήσουν αυτή την ενέργεια ώστε αντί για βία να έχουμε εικόνες εποικοδομητικά ίσων και ισόνομων κοινωνιών;», κατέληξε.