ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στο μπάσκετ πάμε καλά...

E.Μπλαντ: «Ήθελα να κάνω εμετό όταν έπρεπε να φιλήσω ορισμένους ηθοποιούς»

«Είναι πιο εύκολο όταν έχεις μια φυσική σχέση με κάποιον»

E.Μπλαντ: «Ήθελα να κάνω εμετό όταν έπρεπε να φιλήσω ορισμένους ηθοποιούς»

Η Έμιλι Μπλαντ παραχώρησε συνέντευξη στο «Howard Stern Show» και μίλησε για το πώς αναπτύσσει τη χημεία με τους συναδέλφους της για κάθε ταινία της. 

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τόνισε στον Χάουαρντ Στερν ότι σε πολλές περιπτώσεις, «είχα χημεία με ανθρώπους που δεν μου άρεσαν».

Όταν ο 70χρονος ραδιοφωνικός παραγωγός, πήγε κατευθείαν στο ψητό και τη ρώτησε: «Με ποιους;». Η Μπλαντ αρνήθηκε να απαντήσει λέγοντας: «Δεν θα σου πω». «Είχα χημεία με ανθρώπους που… Δεν πέρασα καλά δουλεύοντας μαζί τους», είπε, εξακολουθώντας να αρνείται να αποκαλύψει ονόματα.

«Μερικές φορές είναι ένα παράξενο πράγμα. Μερικές φορές μπορεί να έχεις μια σχέση που είναι πραγματικά αβίαστη, αλλά δεν μεταφράζεται στην οθόνη», είπε, μιλώντας για τους τρόπους με τους οποίους προσπαθεί να δημιουργήσει χημεία. «Η χημεία είναι αυτό το παράξενο πράγμα. Είναι ένα αιθέριο πράγμα […] Ή υπάρχει ή δεν υπάρχει».

«Είναι πιο εύκολο όταν έχεις μια φυσική σχέση με κάποιον», πρόσθεσε.

Η Μπλαντ μίλησε επίσης για κάποιες τακτικές που χρησιμοποιεί για να βρει τη χημεία με έναν συμπρωταγωνιστή της όταν δεν υπάρχει πολύ, όπως το να προσπαθεί να βρει κάτι που της αρέσει στον συνάδελφό της, προκειμένου να προσπαθήσει να δημιουργήσει μια καλύτερη σχέση στην κάμερα.

«Πρέπει να βρίσκω κάτι που μου αρέσει σε όλους. Πρέπει να βρω κάτι … Ακόμα κι αν είναι ένα πράγμα», δήλωσε μιλώντας στον Στερν.

«Μπορεί να είναι ότι έχουν ωραίο γέλιο ή μου αρέσει ο τρόπος που μιλάνε στους ανθρώπους. Είναι ευγενικοί. Εννοώ, μπορεί να είναι κάτι τυχαίο», συνέχισε και πρόσθεσε: «Αλλά βρείτε κάτι που αγαπάτε σε αυτό το άτομο ή κάτι που αγαπάτε σε αυτούς στον χαρακτήρα τους και στη συνέχεια στηριχτείτε σε αυτό».

Παρά τις προσπάθειές της να δημιουργήσει χημεία μεταξύ της ίδιας και του συμπρωταγωνιστή της, η Μπλαντ δήλωσε ότι κάποιες στιγμές στα γυρίσματα ήταν εντελώς αηδιαστικές.

«Ήθελες να κάνεις εμετό;» ρώτησε ο Στερν την Μπλαντ σχετικά μια τέτοια αηδιαστική στιγμή σε γυρίσματα, με την ίδια να απαντά: «Απολύτως».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν θα έλεγα ότι είναι κάτι σαν ακραία απέχθεια, αλλά σίγουρα δεν έχω απολαύσει κάποια από αυτά», πρόσθεσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.