Στην πρώτη σεζόν της επίδειξης, κάθε ηθοποιός έπαιρνε 22.500 δολάρια. Δεδομένου ότι υπήρχαν 24 επεισόδια στην πρώτη σεζόν, ο απλός πολλαπλασιασμός αποκαλύπτει ότι ο μισθός της Jen για την πρώτη σεζόν των Friends ήταν 540.000 δολάρια – καθόλου κακός στη δεκαετία του ’90!

Στη δεύτερη σεζόν, οι μισθοί αυξήθηκαν στα 40.000, που έδωσαν αντίστοιχα στη Jen 960.000 δολάρια. Και μετά από την τρίτη σεζόν, η Jen κέρδισε τελικά το πρώτο της εκατομμύριο (1.875 εκατομμύρια, για να είμαστε ακριβείς)!

Στην τελευταία σεζόν της σειράς η Jen πήρε 18 εκατομμύρια δολάρια δηλαδή 1 εκατομμύριο δολάρια ανά επεισόδιο! Πάμε παρακάτω. Το γεγονός πως τα Φιλαράκια παίζονται σε πάρα πολλές χώρες στον κόσμο, γεμίζει την τσέπη της Aniston με αρκετά εκατομμύρια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αρκεί να σας πούμε ενδεικτικά πως όταν το Netflix αγόρασε το Friends για 1 δισεκατομμύριο, η Aniston πήρε 20 εκατομμύρια δολάρια! Kαι τώρα που αγόρασε τη σειρά η Warner για την streaming πλατφόρμα της, καταλαβαίνετε πως η Aniston αν θέλει μπορεί να μη ξαναδουλέψει ποτέ.