Τα «πυρά» τους εναντίον της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη στρέφουν οι ηθοποιοί Κώστας Αρζόγλου και Γιάννης Στάνκογλου με αφορμή τις συνταρακτικές αποκαλύψεις για την υπόθεση Λιγνάδη.

«Τρέμω και που σας μιλάω, έχει πειραχτεί το επάγγελμά μου, ένας ολόκληρος χώρος που αγαπάω, έχω δώσει ολόκληρη τη ζωή μου» τόνισε αρχικά ο κ. Αρζόγλου, μιλώντας στο MEGA.

Συνέχισε λέγοντας πως άκουγε φήμες για τον κ. Λιγνάδη, ενώ είναι ιδιαίτερα εξοργισμένος με τις δηλώσεις της κας Μενδώνη, που είχε πει πως «εξαπατήθηκε».

«Είναι δυνατόν να μην ξέρει διαφορά μεταξύ υποκρισίας και υποκριτικής τέχνης;» διερωτήθηκε ο έμπειρος ηθοποιός και συμπλήρωσε πως «δεν μπερδεύονται αυτά τα πράγματα, είναι μια προσβλητική δήλωση και δεν είναι η πρώτη φορά που μας προσβάλλει η κα Μενδώνη».

Με τη σειρά του, ο κ. Στάνκογλου, επεσήμανε ότι το θέατρο έχει φωτιστεί με όχι τόσο ωραίο τρόπο, ενώ επανέλαβε τα όσα είπε ο κ. Αρζόγλου σχετικά με τις καταγγελίες κατά του κ. Λιγνάδη.

«Οι φήμες είναι φήμες, αυτός που θα έπρεπε να γνωρίζει είναι αυτός που τον τοποθετεί κατευθείαν, στην πιο τιμητική θέση για τον χώρο του θεάτρου, δηλαδή σαν καλλιτεχνικό διευθυντή στο Εθνικό Θέατρο, χωρίς να κάνει καν διαγωνισμό ή χωρίς κριτήρια» υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Η αντίδρασή της, πρόσθεσε, ήταν πολύ καθυστερημένη και δεν είναι τυχαίο πως έκανε δηλώσεις αφότου έγιναν γνωστά αδικήματα που δεν έχουν παραγραφεί, με τον κ. Αρζόγλου να υποστηρίζει πως η υπουργός Πολιτισμού δεν θα έπρεπε να ειρωνεύεται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος ο κ. Στάνκογλου μίλησε για τις παραγραφές των αδικημάτων τονίζοντας πως ένας βιασμός δεν μπορεί να παραγράφεται σε 15 χρόνια και πως εκεί πρέπει εστιαστεί η συζήτηση.