Η Δωροθέα Μερκούρη παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και τόνισε ότι «Η τέχνη στην Ελλάδα δεν πληρώνεται και ειδικά για τις γυναίκες, γιατί οι ρόλοι είναι βασισμένοι στους άνδρες».

«Το 2022 ήταν εξαιρετική χρονιά για εμένα. Το να είσαι ηθοποιός στην Ελλάδα δεν είναι ακριβώς το πιο εύκολο πράγμα, το να είσαι ηθοποιός στην Ευρώπη και γενικώς στη νότια Ευρώπη, είναι δυστυχία για τους ηθοποιούς και γι’ αυτό τον λόγο ασχολούμαι και με άλλα πράγματα».

Στη συνέχεια ανέφερε ότι  «Τα καλύτερα Χριστούγεννα είναι αυτά που δεν είμαι σπίτι και δεν μαγειρεύω. Χριστούγεννα για εμένα είναι φαγητό και μερικά κιλά παραπάνω».

 «Είναι τρίτη ζωή. Είναι η ζωή πριν από τα παιδιά, είναι η ζωή με τα τα παιδιά και η ζωή όταν τα παιδιά έχουν φύγει. Ξαφνικά αλλάζουν τα πάντα, αυτό που είσαι, το ορμονικό σου σύστημα, ξαφνικά γίνεσαι κάτι άλλο. Όταν αλλάζει το καθημερινό με τα παιδιά, δηλαδή δεν είναι πια τα παιδιά στο σπίτι είναι μια τεράστια αλλαγή, που κάποιες μητέρες το ζουν πιο οκ και κάποιες πιο βαριά. Είναι μια περίοδος μέσα σε αυτό που είναι κάτι κάπως θλίψη, που λες “δεν ακούω τα παιδιά μου, τι γίνεται;”» ανέφερε χαρακτηριστικά

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!