Για τη φιλία του με τον Γιώργο Μαζωνάκη μίλησε ο Μπομπ Δημητρόφ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Φαίη Σκορδά για την εκπομπή For You του ΑΝΤ1.
Ο ίδιος περιέγραψε πώς πληροφορήθηκε τον θάνατο του τραγουδιστή, αποκαλύπτοντας ότι λίγες ώρες νωρίτερα είχε προσπαθήσει να επικοινωνήσει μαζί του.
«Κατά τη μία και μισή τού έστειλα μήνυμα ότι είχα φτιάξει μακαρόνια με κιμά και δεν μου απάντησε. Νόμιζα ότι κοιμόταν. Με πήρε η Κολέτσα και μου είπε ότι πέθανε. Νόμιζα ότι ήταν ράδιο αρβύλα», ανέφερε, εξηγώντας ότι έσπευσε στο νοσοκομείο, ελπίζοντας πως η είδηση δεν ήταν αληθινή.
Η απομόνωση και οι δύσκολες οικογενειακές σχέσεις
Ο Δημητρόφ αναφέρθηκε και στις δύσκολες περιόδους που είχε περάσει ο τραγουδιστής, υποστηρίζοντας ότι είχε απομακρυνθεί από την οικογένειά του και είχε βιώσει έντονη μοναξιά.
«Κάποια στιγμή μού είχε πει πως είχε να μιλήσει σε άνθρωπο επτά μέρες», αποκάλυψε, προσθέτοντας ότι οι δυο τους είχαν διακόψει την επικοινωνία τους για οκτώ μήνες.
Παράλληλα, μίλησε για την περίοδο της νοσηλείας του σε ψυχιατρική κλινική, αποκαλύπτοντας ότι είχε συμφωνήσει με την αδελφή του, Μαρία, για την εισαγωγή του, καθώς θεωρούσε ότι χρειαζόταν βοήθεια.
Τι είπε για την περιουσία του τραγουδιστή
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στα οικονομικά ζητήματα, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν ενδιαφέρεται για τη διαθήκη του φίλου του.
«Η μεγαλύτερη διαθήκη που άφησε σε εμένα είναι η αγάπη του κόσμου. Εμένα η διαθήκη του δεν με αφορά καθόλου και στο ορκίζομαι αυτό», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Παράλληλα, εξέφρασε την έντονη ενόχλησή του για τους ισχυρισμούς ότι ο Μαζωνάκης αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα.
Κλείνοντας, μίλησε με συγκίνηση για τη σχέση τους και τις προσωπικές στιγμές που μοιράστηκαν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, τονίζοντας ότι αυτές είναι που του λείπουν περισσότερο.

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.