Όλοι ξέρουν τον χαρακτήρα του Τζόκερ και τις ενέργειες του. Όποτε όταν τον δεις μπροστά σου σε ένα νοσοκομείο δεν θα είναι και πολύ ευχάριστο. Το ζευγάρι όμως το διασκέδασε κι έβγαλε και φωτογραφίες μαζί με τον δόκτορ-Τζόκερ.

Η Μπρίτανι και ο Τζάστιν Σελφ κατέφθασαν στην κλινική του Nashville, στο Τενεσί, ανήμερα της γιορτής του Χάλοουιν, καθώς η κόρη τους ήταν έτοιμη να εγκαταλείψει την ασφάλεια της κοιλιάς της μητέρας της!

Προς έκπληξή τους, διαπίστωσαν πως ο γυναικολόγος της Μπρίτανι, ο δρ. Πολ Λούκας, ήταν ντυμένος -λόγω της ημέρας- Τζόκερ, ο διαβόητος «κακός» στις ιστορίες του Μπάτμαν. «Η σύζυγός μου επρόκειτο να γεννήσει στις 5 Νοεμβρίου, αλλά προφανώς αυτό δεν συνέβη. Ξύπνησε ανήμερα του Χάλοουιν με τα νερά να έχουν σπάσει», εξήγησε μιλώντας στην εφημερίδα «Telegraph», ο κ.Σελφ.

Όπως λέει, ο γιατρός προσφέρθηκε να πάει σπίτι του και να αλλάξει, καθώς υπήρχε περιθώριο λίγων ωρών μέχρι τον τοκετό, ωστόσο οι γονείς αρνήθηκαν. «Γελάσαμε πολύ όταν τον είδαμε να μπαίνει στο δωμάτιο. Η γυναίκα μου, που είναι μία ανοιχτόμυαλη γυναίκα με εξαιρετική αίσθηση του χιούμορ, σκέφτηκε πως θα ήταν πολύ αστείο να έχουμε έναν τέτοιο τοκετό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!