Υλικά συνταγής

4 φέτες ψωμί

1 κ.σ. ελαιόλαδο και επιπλέον για άλειμμα

4 βερίκοκα κομμένα στα τέσσερα

1 φλιτζ. τοματίνια

1 κ.σ. θυμάρι

200γρ. ανθότυρο

3 κ.σ. ξύδι καλής ποιότητας

αλάτι

πιπέρι

Διαδικασία συνταγής

1.Αλείφουμε το ψωμί με ελαιόλαδο και ψήνουμε σε σχαροτήγανο ή στο γκριλ, για 1 λεπτό από κάθε πλευρά. Αλείφουμε με ελαιόλαδο τα βερίκοκα, καρυκεύουμε με αλάτι και πιπέρι και τα ψήνουμε και αυτά για περίπου 3 λεπτά.

Διαβάστε την υπόλοιπη συνταγή ΕΔΩ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!