Φαγητό
Υλικά συνταγής
4 φέτες ψωμί
1 κ.σ. ελαιόλαδο και επιπλέον για άλειμμα
4 βερίκοκα κομμένα στα τέσσερα
1 φλιτζ. τοματίνια
1 κ.σ. θυμάρι
200γρ. ανθότυρο
3 κ.σ. ξύδι καλής ποιότητας
αλάτι
πιπέρι
Διαδικασία συνταγής
1.Αλείφουμε το ψωμί με ελαιόλαδο και ψήνουμε σε σχαροτήγανο ή στο γκριλ, για 1 λεπτό από κάθε πλευρά. Αλείφουμε με ελαιόλαδο τα βερίκοκα, καρυκεύουμε με αλάτι και πιπέρι και τα ψήνουμε και αυτά για περίπου 3 λεπτά.
Διαβάστε την υπόλοιπη συνταγή ΕΔΩ