Υλικά συνταγής

1-2 ρίζες μαρούλι (ανάλογα το μέγεθος)

1 βαζάκι (300γρ.-350γρ.) φιλέτο τόνο ερυθρό (Αλοννήσου κατά προτίμηση)

1 κρεμμύδι κομμένο σε φέτες

2 ντομάτες

3 κ.σ. κρουτόν. Συνοδεύει τέλεια σαλάτες και σούπες.]

1 αγγουράκι κομμένο σε φέτες

4 κ.σ. ελαιόλαδο

1 λεμόνι (ο χυμός του)

αλάτι

πιπέρι φρεσκοτριμμένo

Εκτέλεση συνταγής

1. Στραγγίζουμε τον τόνο. Πλένουμε και κόβουμε το μαρούλι σε κομμάτια με το χέρι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

2. Ανακατεύουμε σε σαλατιέρα το μαρούλι με τον τόνο και τα υπόλοιπα υλικά και σερβίρουμε.