Υλικά συνταγής

1 κιλό σουπιές

1 κιλό κρεμμύδια κομμένα σε φέτες

1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη

500γρ. ντομάτες φρέσκες ή κονκασέ

1 λεμόνι (ο χυμός του)

1 1/3 φλιτζ. ελαιόλαδο

1-2 φύλλα δάφνης

4-5 κόκκους μπαχάρι

αλάτι

πιπέρι

Διαδικασία συνταγής

Πλένουμε καλά τις σουπιές και τις κόβουμε σε ροδέλες (κρατάμε το μελάνι τους και το προσθέτουμε στο τέλος ή το κρατάμε για να φτιάξουμε φρέσκα ζυμαρικά με αυτό).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε την υπόλοιπη εκτέλεση της συνταγής ΕΔΩ