Υλικά συνταγής

1 κιλό πατάτες μικρές σε μέγεθος

½ φλιτζ. ελαιόλαδο

αλάτι (χοντρό κατά προτίμηση)

1 κ.σ. πάπρικα κόκκινη γλυκιά

½ κ.γ. πιπέρι καγιέν

½ κ.γ. κόλιανδρος

Διαδικασία συνταγής

Πλένουμε πολύ καλά με σύρμα τις πατάτες για να έχουν λίγη από την φλούδα τους. Τις κόβουμε στο ίδιο μεγέθος, κατα προτίμηση κυδωνάτες ή μεγάλους κύβους

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε την υπόλοιπη συνταγή ΕΔΩ