Υλικά συνταγής

1 κιλό μοσχάρι (νουά, ποντίκι, χτένι από σπάλα, ελιά)

1 πακέτο μακαρόνια Νο1

1 μεγάλο κρεμμύδι

2 σκελίδες σκόρδο

1 ποτ. κρασιού λευκό κρασί

1 κ.σ. πελτέ ντομάτας

½ φλιτζ. ελαιόλαδο

2 ποτήρια νερό περίπου

1 κοφτό κ.γ. ζάχαρη

2 γαρύφαλλα

½ κ.γ. μοσχοκάρυδο

2 κ.σ./μερίδα μανούρι Κέρκυρας τριμμένο (ή παρμεζάνα) για το σερβίρισμα

αλάτι

πιπέρι

Διαδικασία συνταγής

Κόβουμε το κρέας σε μερίδες (ή ζητάμε από τον κρεοπώλη μας να το κόψει) και το πλένουμε με κρύο νερό.

Το στεγνώνουμε με απορροφητικό χαρτί.

Σε κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά βάζουμε ελαιόλαδο να ζεσταθεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε την υπόλοιπη συνταγή ΕΔΩ