Υλικά συνταγής

για τα ζυμαρικά

500γρ. σπαγγετίνι (ένα πακέτο)

νερό (5L για το βράσιμο)

50γρ. αλάτι

για τη σάλτσα

400γρ. χυμός ντομάτας εμπορίου ή 400γρ. φρέσκια ή 500γρ. κονκασέ

8 ντοματίνια τσέρι κομμένα στα τέσσερα

125γρ. λουκάνικο τσορίθο κομμένο σε κύβους

2 κ.σ. μαϊντανός ή δυόσμος ψιλοκομμένος

⅓ φλιτζ. ελαιόλαδο

1 κ.γ. ζάχαρη

1 κ.γ. αλάτι

½ κ.γ. πιπέρι

Διαδικασία συνταγής

*Για τις φρέσκες ντομάτες: ξεφλουδίζουμε και ψιλοκόβουμε.

Σε μία κατσαρόλα, σοτάρουμε το λουκάνικο στο ελαιόλαδο.

Ρίχνουμε τη ντομάτα, τα ντοματίνια, τη ζάχαρη, το αλάτι και το πιπέρι, ανακατεύουμε και σιγοβράζουμε για 15 λεπτά από την ώρα που θα πάρει βράση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε την υπόλοιπη συνταγή ΕΔΩ