Φαγητό
Υλικά συνταγής
1 φιλέτο στήθος κοτόπουλο κομμένο στη μέση
20 τοματίνια κομμένα στη μέση
1 σκελίδα σκόρδο
2 μεγάλα κλαδάκια δενδρολίβανο
1 γλυκολέμονο (ο χυμός του)
2 κ.σ. βασιλικός φρέσκος ψιλοκομμένος
μιξ μπαχαρικών για μπάρμπεκιου
αλάτι
4 κ.σ. ελαιόλαδο
Διαδικασία συνταγής
Βάζουμε σε ξύλο κοπής τα κοτόπουλα ή σε λαδόκολλα καρυκεύουμε με αλάτι, μιξ μπαχαρικών για μπάρμπεκιου και τα κλαδάκια από το δενδρολίβανο. Χτυπάμε τα κοτόπουλα με μπάτη κρέατος ή αν δεν έχουμε με κάτι βαρύ.
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε αντικολλητικό τηγάνι και προσθέτουμε το σκόρδο (ολόκληρο αν δεν μας αρέσει πολύ η μυρωδιά και λιωμένο αν θέλουμε να έχουμε πιο έντονη γεύση) και τα κοτόπουλα.
Διαβάστε την υπόλοιπη συνταγή ΕΔΩ