Υλικά συνταγής

1 φιλέτο στήθος κοτόπουλο κομμένο στη μέση

20 τοματίνια κομμένα στη μέση

1 σκελίδα σκόρδο

2 μεγάλα κλαδάκια δενδρολίβανο

1 γλυκολέμονο (ο χυμός του)

2 κ.σ. βασιλικός φρέσκος ψιλοκομμένος

μιξ μπαχαρικών για μπάρμπεκιου

αλάτι

4 κ.σ. ελαιόλαδο

Διαδικασία συνταγής

Βάζουμε σε ξύλο κοπής τα κοτόπουλα ή σε λαδόκολλα καρυκεύουμε με αλάτι, μιξ μπαχαρικών για μπάρμπεκιου και τα κλαδάκια από το δενδρολίβανο. Χτυπάμε τα κοτόπουλα με μπάτη κρέατος ή αν δεν έχουμε με κάτι βαρύ.

Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε αντικολλητικό τηγάνι και προσθέτουμε το σκόρδο (ολόκληρο αν δεν μας αρέσει πολύ η μυρωδιά και λιωμένο αν θέλουμε να έχουμε πιο έντονη γεύση) και τα κοτόπουλα.

Διαβάστε την υπόλοιπη συνταγή ΕΔΩ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!