Υλικά συνταγής

6 αυγά

1 ποτήρι ζάχαρη

1 ποτήρι αλεύρι

1 μπέικιν πάουντερ

1 φλιτζ. μαρμελάδα της αρεσκείας μας ή πραλίνα φουντουκιού

άχνη ζάχαρη (προαιρετικά)

Διαδικασία συνταγής

Χτυπάμε τα αυγά πολύ καλά να αφρατέψουν και έπειτα προσθέτουμε την ζάχαρη και συνεχίζουμε το χτύπημα. Προσθέτουμε το αλεύρι και χτυπάμε με το μίξερ μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.

Λαδώνουμε το ταψί του φούρνου και στρώνουμε λαδόκολλα. Λαδώνουμε και τη λαδόκολλα και απλώνουμε το μείγμα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180οC για 25 με 30 λεπτά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε περισσοτερα ΕΔΩ