Υλικά συνταγής

1 ποτήρι ζάχαρη

½ ποτήρι σπορέλαιο

1 ποτήρι νερό

1 ποτήρι χυμό πορτοκάλι

1 φαρίνα (αλεύρι που φουσκώνει μόνο του)

1 ποτήρι καρύδια κοπανισμένα

1 φλιτζ. σταφίδες (αλευρωμένες)

1 κ.γ. κανέλα σκόνη

1 κ.γ. γαρύφαλλο σκόνη

Διαδικασία συνταγής

Προθερμαίνουμε τον φούρνο μας στους 180 °C.

Χτυπάμε με μίξερ τη ζάχαρη μαζί με όλα τα υγρά υλικά, εκτός από το χυμό πορτοκάλι. Προσθέτουμε την φαρίνα σιγά σιγά και εναλλάξ με το χυμό πορτοκαλιού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε την υπόλοιπη συνταγή ΕΔΩ