Υλικά συνταγής

1 φύλλο σφολιάτα (ολικής άλεσης κατά προτίμησης)

500γρ. σέσκουλα, μικρά φύλλα χωρίς κοτσάνια

1 κρεμμύδι ξερό κομμένο σε φέτες

1 πράσο ψιλοκομμένο

2-3 κρεμμυδάκια φρέσκα

4-5 κ.σ. ελαιόλαδο

1 κ.γ. κύμινο

½ κ.γ. σκόρδο σε σκόνη ή 1 σκελίδα λιωμένη

2-3 κ.σ. σιμιγδάλι λεπτό

2 αυγά

200γρ. σεβρ

τριμμένη γραβιέρα για γαρνίρισμα

αλάτι

πιπέρι

Διαδικασία συνταγής

Σε βαθύ τηγάνι τσιγαρίζουμε στο ελαιόλαδο το κρεμμύδι, το πράσο και τα κρεμμυδάκια μέχρι να μαλακώσουν και να πάρουν καστανό χρώμα.

Προσθέτουμε τα σέσκουλα και ένα φλιτζάνι ζεστό νερό για να μαλακώσουν. Ανακατεύουμε μέχρι να μαραθούν, για περίπου 5 λεπτά. Προσθέτουμε το κύμινο, το σκόρδο, αλάτι και πιπέρι.

Κατεβάζουμε από τη φωτιά και τοποθετούμε το μείγμα σε ένα μεγάλο μπολ για να κρυώσει λίγο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε την υπόλοιπη συνταγή εδω