Πολύς κόσμος ξεκινάει την ημέρα του τρώγοντας για πρωινό δημητριακά με γάλα. Είναι, άλλωστε, ένας εύκολος και νόστιμος τρόπος για να πάρουμε ενέργεια.

Τα δημητριακά, όμως, καταναλώνονται από πολλούς και κατά τη διάρκεια της ημέρας, ως ένα εύκολο γεύμα, συνήθως χωρίς πολλές θερμίδες. Το κακό, όμως, είναι πως μουλιάζουν γρήγορα όταν τα ρίχνουμε στο γάλα και δεν είναι τόσο λαχταριστά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εάν θέλετε να διατηρήσετε τα δημητριακά σας τραγανά, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να τα ρίξετε σε ένα μπολ και -χωρίς γάλα- να τα βάλετε στο ψυγείο για λίγη ώρα. Όταν θα φθάσει η ώρα να προσθέσετε το γάλα θα παραμείνουν κρύα και τραγανά χωρίς να χάσουν τη γεύση τους.