Οι άνθρωποι είναι εξαιρετικά σεξουαλικά όντα, επομένως είναι φυσικό να θέλουν να κάνουν σεξ και να αισθάνονται οικεία με έναν σύντροφο, ανεξάρτητα από το ζώδιο στο οποίο ανήκουν.

Μερικά, όμως, ζώδια έχουν χαρακτηριστικά που τα κάνουν πιο σεξουαλικά, ενώ άλλα είναι απόλυτα ικανοποιημένα με το να κάνουν σεξ μία φορά την εβδομάδα ή ακόμα και μια φορά τον μήνα.

Ποια όμως είναι τα 3 ζώδια που έχουν συνέχεια το μυαλό τους στο σεξ;

Σκορπιός

Ο Σκορπιός, γνωστός και ως «σεξουλιάρης του ζωδιακού κύκλου», φημίζεται για την έντονη σεξουαλική του όρεξη. Είναι εξαιρετικά σεξουαλικός. Ωστόσο, δεν είναι τόσο σεξουαλικά υπερφορτισμένος ώστε να θέλει σεξ με οποιονδήποτε. Οι Σκορπιοί προτιμούν να κάνουν σεξ με κάποιον με τον οποίο έχουν συναισθηματική σχέση.

Τώρα, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι εντελώς αντίθετοι με το να έχουν friends with benefits ή να κάνουν ένα one-night-stand, απλώς τους αρέσει να μπορούν να εμπιστεύονται το άτομο με το οποίο αισθάνονται οικεία.

Κριός

Οι Κριοί είναι σαν τους σεξουαλικούς ακροβάτες του ζωδιακού χάρτη. Έχουν επίσης τρομερή σεξουαλική όρεξη, καθιστώντας τους ένα από τα πιο τρελαμένα σεξουαλικά ζώδια καθώς δεν έχουν κανέναν ενδοιασμό με το να κάνουν σεξ με αγνώστους, αρκεί να τους αρέσουν.

Είναι γνωστό ότι είναι οι βασιλιάδες και οι βασίλισσες της… ξεπέτας, καθώς γενικά δεν έχουν πολύ επιπλέον χρόνο να ξοδέψουν για να κάνουν σεξ. Θέλουν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες τους με διάφορους τρόπους και μετά να προχωρήσουν.

Λέων

Οι Λέοντες είναι πολύ σεξουαλικοί, ειδικά αν αυτό συνεπάγεται ότι τροφοδοτούν τον εγωισμό τους καθώς και το σώμα τους. Απαιτούν να τους πει ο σύντροφος τους πόσο καλοί είναι και πόσο καυτοί δείχνουν.

Μην ξεχνάς με ένα Λέοντα τις ευνοϊκές κριτικές όπως, «Είσαι ο καλύτερος που είχα ποτέ» ή «Κανείς δεν με κάνει να φτάνω σε οργασμό όπως εσύ». Είναι γενναιόδωρος εραστής και θα στο ανταποδώσει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!