Εδώ είναι τα πέντε πιο ακριβά σπίτια ενοικίασης της Airbnb για την παραμονή Πρωτοχρονιάς:

5. Χονολουλού, Χαβάη: Το Diamond Head Seaside Hideaway κοστίζει 3.819 δολ την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Αυτό το σπίτι νοικιάζεται συνήθως για 1.700 την βραδιά, σχεδόν το ήμισυ του κόστους της παραμονής Πρωτοχρονιάς.

4. Steamboat Springs, Κολοράντο: Αυτό το θέρετρο τεσσάρων υπνοδωματίων ενοικιάζεται 4.167 δολ. την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Σε off-season περίοδο, το σπίτι αυτό νοικιάζεται 2,400 δολ.

3. Saint Barts: Με τη δική σας ιδιωτική πισίνα υπερχείλισης, αυτή η τριών υπνοδωματίων βίλα στην Καραϊβική, νοικιάζεται 4.929 δολ. την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Μπορείτε όμως να την βρείτε και στην τιμή των 1.889 δολ. την βραδιά σε άλλη περίοδο.

2. Vail, Κολοράντο: Αυτό το ρετιρέ απέχει λίγα βήματα από το χιονοδρομικό κέντρο και ανέρχεται στα 5.198 δολ. την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Άλλες εποχές του χρόνου, το ρετιρέ κοστίζει 3.100 δολ. τη βραδιά.

1. Πούντα Κάνα, Δομινικανή Δημοκρατία: Το πιο ακριβό ακίνητο της Airbnb για να σας βρει η άφιξη του νέου έτους ανέρχεται στα 5.720 δολ. Το σπίτι μπροστά στην παραλία της Πούντα Κάνα κοστίζει συνήθως 4.000 δολ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!