Το ανοιχτήρι της κονσέρβας είναι ένα από τα πιο σημαντικά εργαλεία της κουζίνας, καθώς έχει περισσότερες χρήσεις απ’ ότι νομίζατε.

Ειλικρινά ποτέ δεν καταλάβαμε γιατί θεωρείται must σε κάθε κουζίνα, αφού λίγες είναι οι φορές που αγοράζουμε κονσέρβες πια. Όλα αυτά μέχρι που μάθαμε μια ιδιαίτερη «μυστική» χρήση του!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα thekitchn.com, μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε για να ανοίξουμε τις πλαστικές συσκευασίες διαφόρων προϊόντων. Ξέρεις για ποιες λέμε: Για εκείνες που είναι φτιαγμένες να «επιζήσουν» μετά από πυρηνική έκρηξη και δεν ανοίγουν ούτε με ψαλίδι, ούτε με κουζινομάχαιρο (ναι το έχουμε δοκιμάσει!). Ε λοιπόν ανοίγουν πανεύκολα με το ανοιχτήρι κονσέρβας!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πώς; Δες το βίντεο ΕΔΩ